74 misiuni de intervenţie ale ISU Arad în trei zile. Incendii, misiuni de căutare şi asistenţă

74 misiuni de intervenţie ale ISU Arad în trei zile. Incendii, misiuni de căutare şi asistenţă

În perioada 07.07.2017 – 10.07.2017, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ al judeţului Arad au executat 74 misiuni de intervenţie.

S-a acţionat pentru stingerea unui număr de 8 incendii, 3 misiuni căutare persoana înecată, 3 misiuni asistenţă persoane. Modulele SMURD au acţionat pentru acordarea asistenţei medicale în 58 de cazuri.

Din cele opt incendii, 6 s-au manifestat la vegetaţie uscată, resturi vegetale, pubele de gunoi, baloţi de paie sau anexe cu posibilităţi de propagare la construcţii sau alte bunuri. Au fost localizate, limitate şi stinse în limitele găsite fără a produce alte pagube. A mai ars o rulotă în localitatea Vladimirescu, cartier Via Carmina şi un tablou electric la o locuinţă particulară.

Adresăm un nou apel populaţiei să renunţe la curăţarea terenurilor prin incendiere. În primele 10 zile din luna iulie s-a intervenit pentru stingerea a 26 incendii de vegetaţie uscată care s-au propagat la culturi agricole, anexe sau case de locuit.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.