Bibarț a CÂȘTIGAT (și oficial) lupta internă din PNL Arad pentru candidatura la Primărie. Detaliul IMPORTANT din CULISE

Bibarț a CÂȘTIGAT (și oficial) lupta internă din PNL Arad pentru candidatura la Primărie. Detaliul IMPORTANT din CULISE

Ceea ce se știa în unele cercuri încă de la finele lunii iunie a fost anunțat și oficial: Călin Bibarț va fi candidatul PNL pentru funcția de primar al Aradului la alegerile din 27 septembrie.

Cel care a făcut anunțul a fost Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale, într-o ședință a Biroului Permanent Municipal convocată de Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad. Bîlcea, care până mai ieri a fost candidatul desemnat și validat al PNL Arad la funcția de primar, a spus (oficial): „Sunt un om de echipă, am pus mereu binele partidului în fața interesului propriu, iar astăzi, după ce m-am consultat cu colegii mei, în urma cercetărilor și sondajelor făcute am decis împreună să îi dăm girul lui Călin Bibarț pentru a continua proiectele începute. Rămânem o echipă, mergem înainte, iar împreună ne vom asigura că facem majoritățile pe care ni le dorim și câștigăm toate bătăliile politice! Sunt alături de Călin, sunt în echipă! Împreună câștigăm!”.

De cealaltă parte, Călin Bibarț, a primit cu „surprindere” propunerea. „Mulțumesc echipei, îi mulțumesc lui Sergiu pentru propunerea făcută și îl felicit pentru toată munca depusă în acești ani! Ne așteaptă o perioadă dificilă, cu multe provocări, însă am încrederea că alături de o echipă puternică vom obține rezultatele pe care ni le dorim. Continuăm împreună proiectele începute și avem pregătite proiecte noi, de amploare pentru comunitatea arădeană!”, a declarat proaspătul candidat. Mai mult decât atât, în mărinimia lui, Bibarț i-a propus deja ca și viceprimari pe Sergiu Bîlcea și Lazăr Faur. Adică, cu alte cuvinte, le-a trântit ușa-n nas aliaților tradiționali de la UDMR, în pofida faptului că aceștia din urmă ar putea obține cel mai mare scor din istoria lor la alegerilor locale de la Arad, prin prisma candidaturii lui Alexandru Meszar.

De remarcat, că în ciuda aparențelor de „pace și prietenie”, în culise s-au dus lupte formidabile între susținătorii lui Călin Bibarț și cei ai lui Sergiu Bîlcea. Iar cel care a avut ultimul cuvânt în spatele cortinei a fost Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, care s-a temut că-i va zbura tronul de sub picioare dacă Bîlcea ar fi pierdut alegerile în fața „independentului” Bibarț. Așa că a mutat câștigător. Deocamdată.

P.S. Despre cum l-a „vândut” Gheorghe Falcă pe Sergiu Bîlcea și cum și-a respectat cuvântul dat lui Călin Bibarț, cu altă ocazie…

  1. Ce țeapă a luat golanul 😂
    I-a tras-o degeaba vacii 😂

    Raspunde
  2. Budhighaua e neagra-neagra de furie neputincioasa , i-a facut praf viitorul politic , acuma ei iar in curand si lui Falcao-Mandibulao !

    Raspunde
  3. javra madame geanina a pierdut batalia in partid SENIOR FALCA s-a desteptat in ultimul ceas.

    Raspunde
  4. FELICITARI PNL ARAD ! ATI DOVEDIT MATURITATE POLITICA DOAR IMPREUNA PUTEM REALIZA SI REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR DIN ARAD SI DIN JUDET.ARADUL ESTE UN CENTRU IMPORTANT AL ROMANIEISI POATE JUCA UN ROL IMPORTANT IN REGIUNEA VES TSI RESPECTIV IN UE.

    Raspunde
    • Un aradean get-beget 28 iulie, 2020, 12:21 pm

      NICI DUMNEAVOASTRA NU CREDETI CEEA CE A-TI SCRIS IN ODA!
      PNL ARAD E PENIBIL,PROFITA DE POZITIA PE CARE O OCUPA(VREMELNIC)PENTRU A FACE CELE MAI MARI ABUZURI:vezi GAFA PREFECTULUI!
      APROPO:SE MAI FAC ANGAJARI LA CJA?NU DE ALTA DAR CONSTATAM CU STUPOARE CA PERSOANELE ANGRENATE IN ACTIVITATEA DE VOLUNTARIAT(in timpul programului de munca) SUNT PLATITE ca si cum ar fi la munca.

      Raspunde
  5. În timp ce unii își duc lupta pentru a deschide mințile, ceilalți o fac exclusiv pentru a-și salva viața. Deci mizele sunt opozabile și în acest caz resursele primilor ating cifre greu de imaginat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.