Deschiderea ștrandului s-a lăsat cu DEMISIE! Ce spun părțile implicate

Deschiderea ștrandului s-a lăsat cu DEMISIE! Ce spun părțile implicate

Deschiderea recentă a ștrandului din Curtici s-a lăsat cu demisia directorului SC REGIO INTEGRAL SA, Ioan Covaci.

Pe scurt, Ioan Covaci susține că a atras atenția administrației orașului asupra faptului că la ștrand nu se pot respecta măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, locul de agrement putându-se transforma într-un potențial factor de transmitere a bolii. Ioan Covaci susține că ar fi fost nevoie de personal în plus, inclusiv medical, pentru a putea fi respectate normele anti – Covid-19, lucru despre care a informat inclusiv în scris Consiliul Local al Orașului Curtici, sub amenințarea demisiei. În plus, spune Covaci, suplimentarea personalului ar fi produs efecte economice nedorite asupra societății REGIO INTEGRAL, pe care susține că a adus-o pe profit după ce a preluat-o cu datorii.

Argumentele lui Ioan Covaci, dublate de amenințarea cu demisia, nu au fost suficiente însă pentru a convinge Consiliul Local al Orașului Curtici, care a decis deschiderea ștrandului. Bineînțeles, așa cum a promis, Ioan Covaci a demisionat din funcție.

NewsAr.ro a solicitat administrației orașului un punct de vedere asupra întregii situații. Răspunsul a venit din partea conducerii interimare a SC REGIO INTEGRAL SA.

„Prin demisie se întelege actul unilateral de voință a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă.
Conducerea interimară a societății SC Regio Integral SA a luat act de decizia domnului Covaci Ioan de a demisiona din funcția de conducere a societății.
Dorim să îi mulțumim pe această cale pentru modul profesionist în care și-a desfășurat activitatea și îi dorim o pensie liniștită.
Ștrandul Termal din Curtici funcționează respectând normele legale impuse de pandemia Covid19.
Vă așteptăm în fiecare zi începând cu ora 08.00.

Nicolae Muntean – director interimar SC REGIO INTEGRAL SA”.

Foto: primariacurtici.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.