CORONAVIRUSUL loveşte din nou printre cadrele medicale din Arad! Cel puţin TREI MEDICI sunt INFECTAŢI cu SARS – CoV – 2. UPDATE: Confirmarea OFICIALĂ

CORONAVIRUSUL loveşte din nou printre cadrele medicale din Arad! Cel puţin TREI MEDICI sunt INFECTAŢI cu SARS – CoV – 2. UPDATE: Confirmarea OFICIALĂ

Cel puţin trei medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au fost confirmaţi cu coronavirus, au precizat pentru NewsAr.ro surse din cadrul unităţii medicale.

Potrivit informaţiilor care ne-au parvenit este vorba despre doi medici specialişti şi un medic rezident.

Coronavirusul revine, deci, în rândul cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unitate medicală care a trecut printr-o perioadă critică şi în primăvară.

UPDATE: Conducerea SCJU Arad confirmă informaţiile noastre

„Trei medici, dintre care unul rezident, angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, au fost diagnosticați pozitiv cu virusul SARS – CoV – 2. Conform anchetei epidemiologice, unul dintre medici, care își desfășoră activitatea în cadrul Secției Clinice ORL, s-a infectat în urma contactului cu persoane care provin dintr-una dintre localitățile carantinate ale județului Arad. Menționăm faptul că medicul nu a intrat în contact cu pacienții secției și a solicitat testarea. Al doilea medic, pediatru, a fost depistat pozitiv înainte de întoarcerea din zile libere plătite, conform protocolului stabilit la nivelul spitalului. Medicul rezident (ortopedie) s-a infectat în perioada concediului de odihnă efectuat în Grecia, deoarece la plecare testul efectuat a fost negativ, iar testul de control, realizat înainte de începerea activității pe secție, a ieșit pozitiv”, se arată într-o informare transmisă presei de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  1. care sunt aia infectati?

    Raspunde
  2. care sunt aia infectati?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.