ACCIDENT în municipiu! Un BOLID, „făcut PRAF” de un Ford Ka (UPDATE)

ACCIDENT în municipiu! Un BOLID, „făcut PRAF” de un Ford Ka (UPDATE)

Un accident s-a produs în această dimineață, pe una din cele mai circulate străzi din municipiu.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Voinicilor. Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. Este vorba despre un Mercedes și un Ford Ka.

În urma impactului, Ford-ul a rămas blocat pe liniile de tramvai, iar autoturismul Mercedes, la care s-au declanșat airbag-urile, a fost proiectat în dreapta șoselei. Nu s-au înregistrat victime.

Circulația este îngreunată în zonă, atât a mașinilor, cât și a tramvaielor.

UPDATE

„Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, 12 august 2020, în jurul orei 09:35, o femeie de 63 de ani din Păuliș, a condus un autoturism pe strada Voinicilor din municipiu, dinspre Bd-ul Nicolae Titulescu, iar la intersecția cu strada Zalău, la efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus, de o femeie de 38 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 38 de ani”, informează IPJ Arad.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauza se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, spun reprezentanții IPJ Arad.

Foto: Wlp Softing

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.