Gheorghe Falcă, singur şi întârziat

Gheorghe Falcă, singur şi întârziat

Gheorghe Falcă e tot mai singur. Asta dacă ar fi să ne luăm după ultima conferinţă de presă desfăşurată la sediul Alianţei Creştin Liberale (PNL – PDL), în care a apărut singur, contrar uzanţelor de până acum.

Gheorghe Falcă e tot mai singur. Asta dacă ar fi să ne luăm după ultima conferinţă de presă desfăşurată la sediul Alianţei Creştin Liberale (PNL – PDL), în care a apărut singur, contrar uzanţelor de până acum. Gura lumii zice că nici un liberal nu a vrut, se pare, să apară lângă Gheorghe Falcă, din motive care ne scapă.

Poate că nu a dorit să aştepte după el. Nu de alta, dar primarul Aradului, preşedinte al PDL Arad şi co-preşedinte al ACL Arad a întârziat vreo 20 de minute la întâlnirea cu presa. Prea mult, totuşi, chiar şi când vine vorba de Falcă! Şi o dovadă de maximă seriozitate, desigur…

  1. Liberalii vor si ei sa vorbeasca in conferita de presa. Ori, daca Falcă nu ii lasa pe colegii lui de partid sa vorbeasca, este greu de crezut ca i-ar lasa sa spuna ceva.

    Raspunde
  2. de regula la liberali fiecare are o parere pe care si-o exprima liber chiar daca nu se tine cont de ea pe când la pdl se pare ca doar falca le stie pe toate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.