UPDATE/ Accident grav pe Autostrada Arad – Timișoara

UPDATE/ Accident grav pe Autostrada Arad – Timișoara

Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineața, la ieșirea de pe Autostrada A1, spre localitatea Zădăreni.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, o victimă a rămas încarcerată. La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În urma accidentului rutier în care au fost implicate un autoturism și un automarfar, a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, conștientă, cooperantă, încarcerată. S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul Județean Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

………………………….

UPDATE/ „În această dimineață, pe autostrada A1, a avut loc un accident rutier, respectiv o coliziune între un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Felnac, și un automarfar. Evenimetul s-a produs la kilometrul 538, calea 1, la pătrunderea pe autostradă dinspre Zădăreni. Banda a-II-a a fost blocată, s-a circulat pe o singura bandă pe sens, aproximativ 40 de minute. În urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit că nici unul dintre conducătorii de vehicule nu era sub influența alcoolului. În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijri medicale. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva- Nădlac continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.