Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în județul Arad. UPDATE: Patru victime

Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în județul Arad. UPDATE: Patru victime

Trei autoturisme au fost implicate, miercuri după-masa, într-un accident rutier ce a avut loc în localitatea Șimand.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Chișineu – Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul evenimentului au fost alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, există posibilitatea ca unele victime să fie încarcerate.

UPDATE 1: „În urma accidentului au rezultat 4 victime conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajele medicale. În aceste momente, toate cele 4 victime sunt evaluate de către echipajele medicale prezente la locul evenimentului. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU Arad.

UPDATE 2: Toate cele patru victime au fost transportate la spital. Este vorba despre trei bărbați de 35, 46 și respectiv 55 de ani și o femeie de 29 de ani. O persoană implicată în accident, aflată în cea de-a treia mașina a plecat de la locul accidentului.

Foto deschidere: Arhivă, caracter ilustrativ

Sursa foto galerie: ISU Arad, SAJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.