RETIM și ADISIGD Arad lansează a doua campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor textile și periculoase din menajer în Zona 1 Arad – Rural

RETIM și ADISIGD Arad lansează a doua campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor textile și periculoase din menajer în Zona 1 Arad – Rural

RETIM Ecologic Service S.A., în colaborare cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor Judeţul Arad (ADISIGD Arad), anunță lansarea celei de-a doua campanii de colectare gratuită a deșeurilor textile și periculoase din menajer pentru locuitorii mediului rural din Zona 1, județul Arad.

Aceasta va începe pe 15 august 2024 și se adresează exclusiv utilizatorilor casnici.

Ce se colectează gratuit, în Campania 2, de la utilizatorii casnici din Zona 1 Arad – Rural

  • Deșeuri textile: ambalaje din material textil, haine, lenjerii, pilote, pături, draperii, perdele, lavete, mopuri, carpete și covoare de mici dimensiuni.
  • Deșeuri periculoase din menajer: ambalaje ce conțin reziduuri de substanțe periculoase sau sunt contaminate cu acestea, solvenți, acizi, alcali, vopsele, cerneluri, adezivi, rășini și deșeuri din lemn cu substanțe periculoase, detergenți cu conținut de substanțe periculoase, substanțe chimice fotografice, pesticide, uleiuri și grăsimi (altele decât cele alimentare).

Modalitatea de colectare. Puncte fixe de colectare textile și periculoase din menajer

Deșeurile textile și periculoase din menajer pot fi predate gratuit la punctele fixe organizate, conform calendarului publicat pe site-ul RETIM. Aceste deșeuri trebuie predate separat și nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri.

Calendarul de colectare, punctele fixe și alte reguli vor fi comunicate cu cel puțin șapte zile înainte de desfășurarea campaniei, pe site-ul RETIM, pe social media și prin distribuirea de materiale din poartă în poartă.

Localitățile incluse în campania din Zona 1 Arad – Rural și alte detalii

Campania vizează comunele din Zona 1 Arad – Covăsânț, Dorobanți, Fântânele, Felnac, Frumușeni, Iratoșu, Livada, Macea, Peregu Mare, Secusigiu, Semlac, Șagu, Șeitin, Șiria, Șofronea, Vinga, Vladimirescu, Zădăreni, Zimandu Nou și satele aparținătoare. Lista completă a localităților și programul detaliat de colectare sunt disponibile pe site-ul RETIM, în secțiunea Utile Arad – Campanii Periodice.

Încurajăm toți locuitorii Zonei 1 Arad să participe activ la aceste campanii și să consulte graficele de colectare pentru a pregăti deșeurile corespunzător. Colaborând, putem asigura o gestionare eficientă a deșeurilor și un impact pozitiv asupra comunității în care trăim.

Pentru mai multe informații despre serviciile operatorului, vizitați site-ul www.retim.ro sau contactați echipa RETIM la adresa arad@retim.ro sau la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

  1. vine sfarsitul!! prea muulti,prea rai,ordinari,necredinciosi..ne cam meritam soarta!tatuati,jmecheri prosti cu muschi,drogati..cam de astia predomina lumea!-ne miram??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.