FOTO/ GEST INCREDIBIL față de un student care și-a lăsat farurile de la mașină aprinse. La întoarcere a găsit acest bilet pe parbriz

FOTO/ GEST INCREDIBIL față de un student care și-a lăsat farurile de la mașină aprinse. La întoarcere a găsit acest bilet pe parbriz

Mulţi şoferi au obiceiul să uite farurile aprinse la mașină, după ce coboară din autoturism, iar la întoarcere motorul să nu le mai pornească. Este și cazul unui student canadian a cărui zi era pe cale să fie una distrusă, dacă un necunoscut nu i-ar fi lăsat un bilet pe parbriz.

Derek Murray este un canadian, student în anul II la Drept. Tânărul și-a parcat mașina luxoasă, un Honda Acura, într-un cartier rezidențial aflat în apropierea școlii unde învață, dar şi-a uitat farurile aprinse. La întoarcere a găsit un bilet pe parbriz.

„Am văzut că ai lăsat farurile aprinse. Bateria probabil va fi descărcată când vei porni maşina. Ţi-am lăsat un cablu albastru pe gard şi un încărcător de baterie lângă gard. Dacă ştii cum să le foloseşti, vei porni maşina. Este simplu: prinzi clipsul roşu la partea pozitivă a bateriei şi clipsul negru la partea negativă. Ai grijă să nu atingi cele două clipsuri, în timp ce se încarcă. Încărcătorul este setat la 12 wati şi pe modul start. Trebuie să astepţi câteva minute să se încarce bateria. Succes!”, a fost mesajul postat de necunoscut pe parbrizul mașinii.

Derek Murray bilet

biletel 1

„Când am văzut pentru prima dată biletul, mă așteptam să fie o scrisoare furioasă de la cineva care-mi cerea să nu mai parchez acolo. În schimb, cineva mi-a luminat ziua, care mi-ar fi putut fi una distrusă. Acest tip m-a salvat”, a spus Murray. Surpriza a fost atât de mare, încât tânărul student a făcut o fotografie biletului și a postat-o pe pagina sa de Facebook, dar și pe pagina oficială de Facebook a Universității din Alberta, în speranța că va găsi autorul biletului ca să-l răsplătească.

În scurt timp, fotografia a atras o mulțime de comentarii și „Aprecieri”.

Însuși primarul Donald Iveson a preluat fotografia pe contul său de Twitter.

Gestul necunoscutului a devenit atât de vital, încât o companie a luat legătura cu studentul canadian în speranța de a-l recompensa pe bunul samaritean cu două bilete Oilers NHL.

Foto: nationalpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.