Opt CONCURENTE la MISS SÂNTANA 2015

Opt CONCURENTE la MISS SÂNTANA 2015

Pregătirile pentru concursul de frumusețe Miss Sântana 2015 sunt pe ultima sută de metri, anunţă Adela Răuţ, din partea Angels Organization.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 iulie, la terenul de sport al Școlii Gimnaziale Sf. Ana din localitate, de la ora 20.

Concurentele sunt: Adelina Moldovan, Cătălina Ciupulica, Bianca Blidisel, Andreea Paşca, Andreea Protiuc, Roberta Lup, Simona Trif şi Cosmina Andries. Toate fetele au domiciliul în Sântana sau Caporal Alexa, vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani şi sunt necăsătorite, condiţii necesare participarii.

Competiția vizează promovarea tinerelor talente, având ca scop principal realizarea unei rampe de lansare a adolescentelor care își doresc o carieră în modeling.

Evenimentul, organizat de Primăria Orașului Sântana și Asociația Angels Organization, se va desfăşura în cadrul Zilelor Orașului Sântana, în data de 4 iulie, la terenul de sport al Școlii Gimnaziale Sf. Ana.

„Câștigătoarea concursului Miss Sântana va intra direct în finala mult așteptatului Miss Arad 2015, care va avea loc în data de 24 iulie la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad”, a mai precizat Adela Răuţ.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.