Ceremonie militară şi religioasă cu ocazia Zilei Armatei României

Ceremonie militară şi religioasă cu ocazia Zilei Armatei României

La Monumentul „Ostașului Român“ din Piața Avram Iancu, Arad va avea loc o ceremonie militară și religioasă organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, duminică 25 octombrie, la ora 11.30.

La ceremonie vor participa detașametul de onoare al Regimentului 30 Gardă„Mihai Viteazul“, reprezentanți ai instituțiilor și autorităților locale, veterani de război, reprezentanți ai instituțiilor de cultură din Arad, publicul larg, elevi și studenți. Pe parcursul ceremoniei se vor depune coroane, buchete și jerbe de flori și vor fi susținute alocuțiuni.

Cu prilejul zilei Armatei Române, duminică 25 octombrie vor avea loc și o serie de activități dedicate acestui eveniment după cum urmează:
– 10.00-11.00 – depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul eroilor de la Păuliș;                                                     – 13.00-14.00, Piața Primăriei, Arad, Concert de fanfară al Regimentului 2 Cavalerie/USA și Muzicii Militare a Brigăzii 18 Infanterie „Banat“;
– 09.00-13.30- Expoziție de tehnică militară și echipamente aparținând Regimentului 2 Cavalerie/USA și Brigăzii 18 Infanterie „Banat“.

Pentru a sărbători Ziua Armatei alături de militari români, Regimentul 2 Cavalerie /SUA va sosi mâine, 24 octombrie în garnizoana Arad, cu o coloană de vehicule și tehnică militară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.