Ea credea că au CĂSNICIA IDEALĂ, însă soțul ei ascundea un SECRET ORIBIL care le-a DISTRUS VIAȚA

Ea credea că au CĂSNICIA IDEALĂ, însă soțul ei ascundea un SECRET ORIBIL care le-a DISTRUS VIAȚA

Această femeie era foarte fericită și îndrăgostită de soțul ei, pe care îl considera bărbatul ideal. El se purta exemplar cu ea, motiv pentru care nu s-ar fi gândit niciodată că bărbatul ei ascunde ceva groaznic.

Maggie Kneip, care trăiește în America, și-a adunat timp de 24 de ani curajul pentru a-și spune povestea,  iar acum a publicat o carte în care relatează prin ce a trecut.

Ea l-a cunoscut pe John Andrew în 1984, în Manhattan. S-a îndrăgostit la prima vedere de tânărul arătos, care lucra pentru Wall Street Journal. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu și au avut împreună doi copii.

Viața lor era perfectă, amândoi fiind înnebuniți unul după celălalt, iar John era un soț și un tată ideal.

Totul s-a schimbat în 1990 când bărbatul a devenit foarte bolnăvicios și a început să aibă schimbări radicale de temperament. Nu mai era omul iubitor și optimist, ci mereu nervos și deprimat.

Într-o zi când erau la un restaurant, John a făcut brusc febră și nu a mai putut distinge nici obiectele de pe masă sau vorbi. Maggie l-a dus de urgență la spital unde i s-au făcut numeroase analize.

Rezultatele au fost șocante: John suferea de SIDA și începuse să aibă leziuni pe creier.

Femeia l-a confruntat și cu greu a aflat adevărul, care a marcat-o pe viață, anume că soțul ei ducea o viață dublă, iar la începutul anilor 1980 a făcut sex cu numeroși bărbați în Los Angeles.

John Andrew a murit în 1991 măcinat de boală, iar soției sale i-au trebuit ani de zile ca să realizeze că partenerul ei de viață i-a ascuns un lucru atât de grav și să accepte ce s-a întâmplat.

john

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.