Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica. Supă chinezească şi salată de piept de pui, avocado cu reducţie de oţet balsamic

Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica. Supă chinezească şi salată de piept de pui, avocado cu reducţie de oţet balsamic

Supă chinezească pentru 4 persoane

1.600 apă
4 cub knor de vită
1 lingură soya sos
1 lingură fish sos
200 gr carne tocată ( se condimentează şi se fac chiftelute care se pun în supă la sfârşit)
150 gr castravete tăiat felii subțiri ( julien)
150 gr ridichi tăiate la fel ca şi castravetele
Opțional frunze de coriandru.

Salată cu piept de pui, avocado şi reducție de oțet balsamic

1 piept pui prăjit la grătar şi tăiat felii
2 roșii tăiate cuburi
150 gr castraveți tăiați cuburi
100 gr salată iceberg
25 gr semințe
25 gr stafide
Sare şi reducție de oțet balsamic după gust.
Se decorează farfuria, se pune salata , deasupra jumătate de avocado şi lateral o chifla tăiată felii !!!!

Poftă Bună!

Bucătar: Rebeca  (casnică)

Foto: Andrei Nicoară

 

  1. foarte apetisante dna Rebeca dar va rog sa ne scrieti si modul de preparare ca nu inteleg. multumesc

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.