Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Ciulama de pui cu paste

Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Ciulama de pui cu paste

Ciulama de pui cu paste

Ingrediente:

1 pachet de paste (pene); 1 piept de pui (aprox. 400gr); 100 gr unt; 3-4 căţei usturoi marime medie; 300 – 350 ml smântână lichidă pentru gătit, parmezan după gust; sare şi piper, marar verde.

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare apoi se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Pieptul de pui se taie felii subţiri, se condimentează şi se pune într-o tigaie la prăjit în ulei.Când e gata, în aceeaşi tigaie, se pune untul la topit, se adaugă usturoiul pisat, smântâna lichidă şi se lasă la fiert 3-4 minute. La final se pune parmezanul până se omogenizează . Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă pieptul de pui . Se toarnă toată compoziţia peste paste şi se ornează cu mărarut tocat mărunt. Se serveşte cald.

Poftă Bună!

Bucătar: Rebeca (casnică)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.