O nouă bancă la Arad: Idea::Bank îşi extinde reţeaua de sucursale în vestul ţării

O nouă bancă la Arad: Idea::Bank îşi extinde reţeaua de sucursale în vestul ţării

Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, şi-a extins reţeaua de unităţi teritoriale în vestul ţării, deschizând în Arad cea  de a-34-a sucursală la nivel naţional.

Idea::Bank îşi propune să ofere, în sediul din B-dul Revoluţiei, nr. 27, Arad produse simple, uşor de înţeles, într-o manieră clară şi promptă.

Cu o abordare axată pe transparenta şi parteneriat, Idea::Bank vine cu oferte simplificate pentru clienţi:

  • ZERO lei comision de utilizare ATM pentru retragerea de numerar, folosind un card de debit Idea::Bank, de la orice ATM din ţară şi din străinătate, oriunde în lume. Ofertă valabilă până la final de an se aplică cardurilor de debit Idea::foto cu condiţia virării lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a platii la comercianţi de minimum 700 lei/lună.
  • Un singur document pentru solicitarea creditului de nevoi personale Idea::selfie şi Idea::selfie+, respectiv actul de identitate (fără adeverinţa de venit) pentru solicitanţii salariaţi care obţin venituri standard.
  • Operaţiuni rapide şi sigure prin serviciul de internet banking Idea::iBank finalizate cu doar 3 click-uri.

În plus, atitudinea fresh este susţinută şi de experienţă pe care Idea::Bank o propune clienţilor în sucursalele nou deschise: un spaţiu de joacă pentru copii şi acces la internet prin tablete puse la dispoziţia clienţilor şi un canal video propriu – Idea::TV realizat în parteneriat cu un furnizor naţional.

„Extinderea reţelei teritoriale Idea::Bank în zona de vest a ţării, vine în urma unei analize aprofundate a mediului de afaceri regional și arădean în principal, acţiune care confirmă interesul Idea::Bank de a dezvolta echilibrat toate canalele de vânzare. Punctul de contact cu clientul este în continuare foarte important pentru un anumit segment de clientela pentru care consilierea la ghişeu rămâne un factor diferenţiator în alegerea unui produs său serviciu”, a declarat Cornel Frăţică – Director Reţea Idea::Bank.

Idea::Bank oferă produse şi servicii persoanelor fizice şi IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii, internet şi digital banking, diversificarea canalelor alternative de vânzare şi post vânzare, care să completeze natural prezenta teritorială selectivă.

Idea::Bank oferă produse şi servicii persoanelor fizice şi IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet şi digital banking), având o răspândire teritorială selectiva, operând cu 34 de sucursale la nivel naţional. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operaţiuni extinse în Europa Centrală şi de Est, cu expertiza în retail banking şi leasing şi peste 7 000 de angajaţi.

Detalii pe www.idea-bank.ro, pagina de Facebook – www.facebook.com/ideabankromania şi canalul YouTube Idea Bank.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.