VOLEI masculin: JUNIORII de la UVVG ProVolei Arad au obținut o NOUĂ VICTORIE. Rezultate și clasamentul actual (Foto: Marius Buta)

VOLEI masculin: JUNIORII de la UVVG ProVolei Arad au obținut o NOUĂ VICTORIE. Rezultate și clasamentul actual (Foto: Marius Buta)

Echipa arădeană de volei masculin-juniori a obținut o nouă victorie spectaculoasă, de data aceasta  în fața celor din Râmnicu- Vâlcea.

Duminică, 5 februarie, juniorii de la UVVG ProVolei Arad și CNMB Râmnicu- Vâlcea au disputat o nouă partidă de volei în cadrul Campionatului Naţional. Luând în considerare că formația vâlceană, în meciul tur, deși a pierdut la limită, cu scorul de 3-2 și 15-13 în setul decisiv, a avut o prestație de-a dreptul admirabilă, elevii lui Marius Mărgărit sperând să obțină astăzi victoria. Acest lucru nu s-a întâmplat, vâlcenii fiind înfrânți, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Echipa arădeană, antrenată de Marius Mascovits, a fost compusă din: Tocoian Filip, Rodina Sergiu, Katona Tihamer, Creta Patric, Ciubotariu Alexandru,Balazs Csizsar, Nan Kevin, Mihailescu Daniel și Toader Darie.

Acest meci a reprezentat penultima etapă din returul Campinatului Național de Juniori, etapa finală urmând să aibă loc în data de 19 februarie, la Craiova, cu liderii seriei C.

Clasamentul în prezent:

clasament volei

 

Foto: Arhivă- Marius Buta, Site-ul oficial al Federației Române de Volei

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.