Ingrediente:
1 ceapă, 2 morcovi (medii) , tăiţei de casă sau orez ( 2 linguri ), 3-4 căţei mici de usturoi, 1 litru suc pulpă de roşii, frunze de ţelină verde,1 lingură ulei, 1 linguriţă zahăr, sare, piper, vegeta.
Mod de preparare:
Se pun la fiert ceapa, morcovii tăiaţi rondele, ulei şi puţină sare în 2 l de apă.
După apoximativ 20-25 de minute sa adaugă sucul de roşii, căţeii de usturoi întregi şi piper pentru încă 5 minute. Apoi se adaugă tăiţeii sau orezul după preferinţe, zahăr şi vegeta după gust pentru încă 10-12 minute.
La final, presăraţi frunzele de ţelină verde tocate mărunt.
Bucătar: Rebeca (casnică)
Poftă Bună!
Lasă un comentariu