Reţetă culinară de week-end. Supă de roşii cu tăiţei sau orez

Reţetă culinară de week-end. Supă de roşii cu tăiţei sau orez

Ingrediente:

1 ceapă, 2 morcovi (medii) , tăiţei de casă sau orez ( 2 linguri ), 3-4 căţei mici de usturoi, 1 litru suc pulpă de roşii, frunze de ţelină verde,1 lingură ulei, 1 linguriţă zahăr, sare, piper, vegeta.

 Mod de preparare:

Se pun la fiert ceapa, morcovii tăiaţi rondele, ulei şi puţină sare în 2 l de apă.

După apoximativ 20-25 de minute sa adaugă sucul de roşii, căţeii de usturoi întregi şi piper pentru încă 5 minute. Apoi se  adaugă tăiţeii sau orezul după preferinţe, zahăr şi vegeta după gust pentru încă 10-12 minute.

La final, presăraţi frunzele de ţelină verde tocate mărunt.

Bucătar: Rebeca (casnică)

Poftă Bună!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.