Sergiu Bîlcea, noul președinte al Organizației Municipale PNL Arad. Cine va fi secretar general

Sergiu Bîlcea, noul președinte al Organizației Municipale PNL Arad. Cine va fi secretar general

Sergiu Bîlcea a fost ales, vineri, președinte al Organizației Municipale PNL Arad. Prim-vicepreședinți au fost aleși Geanina Pistru (fostul președinte al organizației) și Călin Bibarț.

Urmează ca Sergiu Bîlcea să numească un secretar general al organizației. Potrivit informațiilor noastre, funcția va fi ocupată de Sorina Petrila, semn că la Organizația Municipală PNL Arad se va pune mare preț pe organizare.

Tot în perioada următoare vor fi aleși și vicepreședinții Organizației Municipale.

De remarcat, că Sergiu Bîlcea a mai deținut funcția de președinte al Organizației Municipale a vechiului PNL Arad. În plan administrativ, acesta a fost ales, în 2016, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Loading...
  1. Victorie fenomenală, a candidat singur $i a gâștigat. Foarte rar se petrece a$a ceva, tre să fii fenomenal și plenipotențial. Bravo, colosaaalll….

    Raspunde
  2. nu a fost ales a fost numit dupa demisia lui Florin Galis. Acum din pacate dandu-se cu portocalii l-au pus pe el presedinte cu urmatorii 10 in posturi toti portocalii. Pacat de PNL, s-a topit cu totul in PDL astfel ca azi in Arad PNL a decedat si a iesit la lumina un lup in haine de oaie, adica PDL cu culorile si numele PNL-ului. Aradeni fiti atenti si nu va lasati mintiti, altfel iar vor ajunge astia la putere si va vor taia salariile si pensiile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. Dupa galis a fost numit abrudan.balcea a fost vicepresedinte .oricum e o mascarada

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.