A aflat că STĂ CU EA doar PENTRU BANI și I-A COPT O „SURPRIZĂ” de zile mari!

A aflat că STĂ CU EA doar PENTRU BANI și I-A COPT O „SURPRIZĂ” de zile mari!

A trăit timp de mai multe luni o poveste de iubire cum nu se gândea că-i va mai fi dat să trăiască. Într-o zi a aflat, însă, secretul pe care bărbatul i-l ascunsese în tot acest timp și a pus la băiate un plan să se răzbune.

Deborah Winfield, o femeie de 54 de ani care divorțase de curând, a plecat într-o vacanță exotică în Gambia, unde l-a cunoscut pe David Tarawallie, un tânăr de 33 de ani, care era dansator pe plajă. S-a îndrăgostit nebunește de el și după ce au petrecut câteva zile minunate împreună, cei doi și-au promis că se vor revedea. La sfârșitul vacanței, când Deborah a trebuit să se întoarcă acasă în Swindon (Marea Britanie), ei aveau, deja, planificată următoarea întâlnire.

Deborah Winfield1 Deborah Winfield

În ciuda diferenței de vârstă de 21 de ani, cei doi au început o relație la distanță, iar când a venit vremea să se revadă, David i-a cerut bani ca să închirieze o casă decentă, sub pretextul că familia lui are o locuință foarte modestă şi nu poate să o ducă acolo. Femeia a început să-i trimită lunar sume frumușele de bani pentru ca David să poată să întrețină casa respectivă.

Într-o bună zi, femeia a aflat, însă, cu stupoare că bărbatul o mințise în tot acest timp. El era, de fapt, căsătorit, și… tot cu o britanică.

Cu inima zdrobită, pentru că avea deja biletele de avion cumpărate, Deborah a plecat spre Gambia. Acolo, femeia s-a consolat în braţele lui Issa, nimeni altul decât fratele iubitului mincinos, în vârstă de numai 29 de ani.

După câteva zile, cei doi s-au logodit şi deja plănuiau nunta, însă, femeia a decis să nu mai facă pasul, întrucât copiii ei nu au fost de acord.

Deşi recunoaşte că a fost păcălită, Deborah spune că experiența a ajutat-o enorm să se cunoască mai bine şi acum ştie ce vrea de la viaţă: un iubit cu muuult mai tânăr decât ea.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.