A ales să trăiască într-un tomberon. Ce a învățat după această experiență, l-a ajutat să REVOLUȚIONEZE PIAȚA IMOBILIARĂ

A ales să trăiască într-un tomberon. Ce a învățat după această experiență, l-a ajutat să REVOLUȚIONEZE PIAȚA IMOBILIARĂ

Un bărbat din Texas, profesor de meserie, s-a ales cu câteva învățăminte extrem de folositoare, dar și cu o poreclă pe cinste, după ce a experimentat viața într-un tomberon.

Numele său este Jeff Wilson şi este profesor la Universitatea Houston-Tillotson din Texas, Statele Unite. În campus, el este poreclit „profesorul tomberon”, după ce, timp de un an, adăpostul său a fost un tomberon.

În urmă cu câţiva ani, Wilson a renunțat, timp de 12 luni, la apartamentul său pentru a trăi într-un loc mai puțin convențional. Scopul său a fost acela de a vedea ce efecte produce o astfel de schimbare în mintea unui om.

În cadrul unui interviu acordat Washington Post, profesorul a spus că experienţa l-a făcut mai fericit decât fusese vreodată, pentru că a scăpat de toate grijile legate de îngrijirea unui apartament şi a putut să economisească o sumă importantă de bani.

Profesorul crede, acum, că o astfel de tranziţie poate fi benefică unui segment important din populaţie, care ar putea alege să treacă la un spaţiu de locuit mai mic. Nu este vorba de trecerea la un tomberon, explică el, ci de renunţarea la apartament în favoarea unei construcţii de foarte mici dimensiuni.

După această experiență, profesorul a pus bazele unei companii care construieşte case în miniatură, Kasta, iar ideea lui de afacere pare să se bucure de succes.

dumpsterblog2

Professor-Dumpster-9 Professor-Dumpster-5 Professor-Dumpster-2

 

Sursa: upworthy.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.