A atacat „păcănelele” cu toporul, supărat că a pierdut 800 de lei

A atacat „păcănelele” cu toporul, supărat că a pierdut 800 de lei

Un bărbat s-a ales cu dosar de urmărire penală după ce a distrus, cu toporul, un aparat de „păcănele”.

S-a întâmplat duminică, la Pecica, în jurul orei 14,30, când jandarmii din oraș au fost sesizați de un angajat al unei societăți comerciale despre faptul că „un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc”.
„Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a ajuns de urgență la adresa indicată unde l-a depistat pe bărbatul reclamat. Acesta avea încă toporul în mână și era sprijinit de peretele societății comerciale. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul, de 32 de ani, din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei, și dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început sa lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmariei.
Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
Cuvinte cheie
  1. […] despre faptul că „un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc”. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII! CATEGORIES Din Pecica Share […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.