A CHELTUIT o avere pentru a se căsători cu dragostea vieții lui. Imediat după nuntă, mireasa A DISPĂRUT fără urmă

A CHELTUIT o avere pentru a se căsători cu dragostea vieții lui. Imediat după nuntă, mireasa A DISPĂRUT fără urmă

Provine dintr-o zonă în care bărbații aflați la vârsta căsătoriei rămân singuri pentru că nu reușesc să își găsească o femeie dornică să își ia un soț sărac, de la țară. Pentru a evita să ajungă într-o asemenea situație, un tânăr a încercat să-și nege condiția și pentru a nu-i da de înțeles iubitei sale că este sărac lipit, s-a apucat să se împrumute bani în stânga și-n dreapta pentru a-i face acesteia toate mendrele.

A cheltuit o avere pentru ca iubita lui să fie mulțumită. I-a cumpărat bijuterii scumpe, a organizat o ditamai petrecerea, după cum o spune chiar el: „Am cheltuit 200.000 RMB pentru această căsătorie – echivalentul a 27.000 de euro. 85.000 au fost pentru familia miresei și 20.000 pentru bijuterii. Când familia ei a venit în vizită au luat alți 10.000, apoi le-am mai dat 30.000. Alți 60.000 i-am plătit pentru petrecere”, povestește Liu.

Pentru a-și mulțumi soția, Liu a cumpărat chiar o casă într-un sat din provincia Shanxi. Totul se întâmpla în 2013.

high_price_wedding3_96458000

Viața în doi, însă, a debutat dezastruos pentru cei doi tineri însurăței. Sora lui Liu le-a povestit părinților săi că soția acestuia nu prea vorbește cu el, iar la scurt timp, femeia a părăsit casa.

Cu toate eforturile depuse de bărbat, soția l-a părăsit după doar trei zile de la nuntă. Liu a căutat-o la locul de muncă, dar nu a putut vorbi cu ea, pentru că femeia dispăruse. A urmat un proces, în care soțul abandonat și-a revendicat banii cheltuiți, iar instanța i-a dat dreptate. După câțiva ani, însă, Liu e tot singur și fără bani.

Înglodat în datorii, el s-a îmbolnăvit din cauza stresului și a depresiei, iar părinții lui sunt îngrijorați pentru soarta sa. Orice încercare de a se întâlni cu alte fete a fost sortită eșecului, iar până acum nu a reușit să mai aibă vreo relație stabilă.

Cât despre soția sa, aceasta a dispărut fără urmă.

 

high_price_wedding4_21262300

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.