A comandat pe Internet, însă, A AVUT PARTE DE UN ȘOC în momentul în care COLETUL A ÎNCEPUT SĂ SE MIȘTE. Ce i-au trimis în pachet! (FOTO)

A comandat pe Internet, însă, A AVUT PARTE DE UN ȘOC în momentul în care COLETUL A ÎNCEPUT SĂ SE MIȘTE. Ce i-au trimis în pachet! (FOTO)

Kat Kahraman a știut încă de la început că ceva nu era în regulă cu pachetul, deoarece cutia avea găuri multe în ea.

Surpriza a venit în momentul în care tânăra a deschis-o şi din ea a ieşit un şoricel.

„Am numărat 3 şoareci vii şi 3 morţi: 6 în total. Însă mai târziu am mai găsit unul plimbându-se prin bucătărie, deci probabil acesta a scăpat”,  a povestit femeia.

Rozătoarele își făcuseră cuib în colet. Kat, care locuiește cu chirie într-un apartament din Pimlico (Marea Britanie) împreună cu 3 prieteni, a decis să păstreze șoriceii, care – susține ea – sunt niște animale de companie foarte ușor de mulțumit.

„Colegii mei de apartament sunt din Suedia, Franța și Italia, iar eu sunt din Austria, așa că am scris „Sunt orfan” pe cutie, în limbile noastre. Șoarecii și-au pierdut mama lor într-un tragic accident, la urma urmei, iar noi am decis să-i păstrăm”, a povestit femeia.

Acum, tânăra a făcut un apel la cei care o pot ajuta cu sfaturi despre cum să-i îngrijească.

Pe de altă parte, Amazon şi-a cerut scuze pentru neplăcerile create şi i-a returnat banii pe colet și un voucher cadou în valoare de 60 de lire.

PAY-Kat-Kahraman PAY-Kat-Kahraman (1)

soricel

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.