A condus ca la București prin municipiul Arad! Ce a pățit șoferul vitezist

A condus ca la București prin municipiul Arad! Ce a pățit șoferul vitezist

Un bucureștean care a depășit limita de viteză în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Calea Aurel Vlaicu din Arad a fost prins de polițiști.

Acesta conducea cu 61 de kilometri peste limita legală în momentul în care a fost surprins de aparatul radar.

„Polițiștii Biroului Rutier au depistat, la sfârșitul acestei săptămâni, un bucureștean de 27 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Aurel Vlaicu, cu viteza de 111 km./h. (+61 km./h.) Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile“, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

De asemenea, a mai fost depistat, „în afara localității Șiria, un tânăr de 23 de ani, din Pâncota, în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 164 km./h. (+74 km./h.) Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, mai arată IPJ.

„Atragem atenția participanților la trafic, că viteza este una din principalele cauze generelatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare”, a avertizat IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.