A DAT FOC mai multor terenuri din județ, iar FLĂCĂRILE s-au extins rapid! Făptuitorul a fost REȚINUT de polițiști

A DAT FOC mai multor terenuri din județ, iar FLĂCĂRILE s-au extins rapid! Făptuitorul a fost REȚINUT de polițiști

Un bărbat, care a dat foc mai multor terenuri din județ, a fost prins de polițiști.

Potrivit IPJ Arad, la data de 8 martie, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi incendiat cu intenție terenuri cu miriște, aparținând primăriilor localităților Lipova, Zăbrani și a unor persoane private.

La scurt de la sesizare, o patrulă de ordine publică și polițiști locali din Lipova au depistat și identificat un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Acesta ar fi dat foc miriștii uscate în mai multe locuri, focul extinzându-se cu repeziciune, datorită condițiilor meteo, și la groapa de gunoi.

În urma incendierii terenurilor, au fost distruși 15.000 de metri pătrați de miriște precum și 350 de metri pătrați cu deșeuri depozitate la groapa de gunoi a orașului, prejudiciul total urmând a fi stabilit ulterior, informează IPJ.

La data de 11 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.