A dat mai puţin pe un bilet de avion decât pe unul de tren şi s-a ales şi cu o excursie în străinătate. Şi tu poţi face asta! CUM E POSIBIL

A dat mai puţin pe un bilet de avion decât pe unul de tren şi s-a ales şi cu o excursie în străinătate. Şi tu poţi face asta! CUM E POSIBIL

Un tânăr care este preocupat în permanenţă de economisire nu a dorit să plătească preţul ridicat al unui bilet de tren şi a căutat alternative. Aşa a ajuns să plătească pe un bilet de avion mai puţin decât ar fi plătit pe cel de tren, şi s-a ales şi cu o excursie la Berlin.

Jordon Cox, de 18 ani, voia să meargă cu trenul de la Sheffield la Essex, în Anglia. Cum preţul biletului i s-a părut ridicat, a căutat şi a găsit varianta avionului, însă cu o escală de 7 ore la Berlin. Cum capitala Germaniei era oricum pe lista sa cu viitoare destinaţii, Jordon Cox n-a mai stat pe gânduri şi a ales avionul. „A fost cea mai ieftină metodă, dar şi cea mai lungă. (…) Era unul dintre oraşele de pe lista mea, pe care nu îl văzusem”, a declarat tânărul, care este specialist în economisire.

De altfel, acesta are chiar şi un blog, prin intermediul căruia dă sfaturi de economisire. Şi chiar economiseşte! O altă ispravă a tânărului a fost aceea de a cumpăra alimente în valoare de 600 de lire sterline la preţul de doar 4 lire. Jordon Cox a ajuns să ţină şi seminarii, în diferite oraşe, pentru a-i învăţa şi pe alţii cum să economisească cât mai eficient.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.