A fost AGRESATĂ SEXUAL la interviul de angajare. Ce A OBLIGAT-O patronul să facă (FOTO)

A fost AGRESATĂ SEXUAL la interviul de angajare. Ce A OBLIGAT-O patronul să facă (FOTO)

Când ești în căutarea unui loc de muncă și mergi la un interviu de angajare, îți pregătești CV-ul, poate și o scrisoare de intenție. Ai grijă ca ținuta ta să fie una impecabilă, la fel și discursul tău. Te pregătești cu răspunsuri pentru eventualele întrebări ale angajatorului și ai grijă să ajungi din timp la interviul de angajare, de care poate depinde viitorul tău profesional.

Este și cazul unei tinere de 21 de ani din Statele Unite, care – după ce s-a pregătit zile în șir pentru interviul de angajare – a avut parte de un șoc, în momentul în care, în loc să i se adreseze întrebări legate de calificarea sa pentru postul pentru care aplicase, i s-a făcut o propunere care a lăsat-o mască.

Denisse Villalta susţine că a fost forțată să se dezbrace şi să îi facă sex oral angajatorului cu care trebuia să susțină interviul de angajare pentru un post de recepţioneră.

patron 2

patron

Bărbatul, pe nume Sunny Barkats i-a spus tinerei că de acum îi aparține și că va fi obligată să participe la o partidă de sex în 3, alături de el și soția sa. Ba mai mult, a doua zi, patronul i-a cerut tinerei să meargă să-și facă testul pentru a vedea dacă suferă de vreo boală cu transmitere sexuală, dacă vrea să-și păstreze locul de muncă proaspăt câștigat. Ea a părăsit biroul firmei, dar a decis să nu se mai întoarcă.

 

Femeia a decis să-l dea pe mâna polițiștilor pe angajator. Bărbatul nu s-a oprit, însă, aici. După ce a fost chemat în judecată, el i-ar fi trimis fetei o fotografie amenințătoare cu el ținând un cuțit în mână, semn că dacă nu-și va retrage plângerea fata o s-o pățească.

patron 1

Părţile au ajuns la o înţelegere, tânăra primind despăgubiri în valoare de 30.000 de dolari.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.