A fost convocat Grupul de Suport Tehnic pentru gestionarea situației de urgență generată de epidemii

A fost convocat Grupul de Suport Tehnic pentru gestionarea situației de urgență generată de epidemii

Florentina Horgea, prefectul Județului Arad, a convocat zilele trecute în ședință extraordinară „Grupul de Suport Tehnic pentru gestionarea situației de urgență generată de epidemii” din cadrul Comitetul Județean pentru Situații de urgență Arad.

Scopul a fost acela de a analiza stadiul îndeplinirii măsurilor dispuse în cadrul întâlnirii de lucru cu Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, din data de 4 mai 2018, pe tema salubrizării din Arad.

La ședință au participat și reprezentanți ai SC RETIM și ai ADI Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județului Arad, „scopul fiind acela de soluționare a situației apărute în urma gestionării defectuoase a deșeurilor pe raza județului Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

Potrivit comunicatului, în cadrul întâlnirii, prefectul Florentina Horgea (foto) „a solicitat o implicare mai mare a Societății RETIM în activitatea de ridicare a deșeurilor, pentru atingerea unui stadiu optim de salubrizare a municipiului și a localităților din județ”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.