A fost găsit ȘOFERUL suspect de UCIDEREA tânărului în Zimand Cuz

A fost găsit ȘOFERUL suspect de UCIDEREA tânărului în Zimand Cuz

Polițiștii au identificat un bărbat suspect de uciderea din culpă a unui tânăr în urma accidentului care s-a produs în Zimand Cuz weekend-ul trecut.

În această după amiază, pe raza localității Zimand, fost depistată o persoană despre care există suspiciunea că ar fi responsabilă de accidentul mortal din noaptea de 15/16 iunie, în persoana unui bărbat de 59 de de ani, din Zimand, informează Poliția.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

„Amintim că în noaptea respectivă, în jurul orei 2:15, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, a fost accidentat mortal pe DN 79, pe raza localității Zimand Cuz, (km 8+440 m, sensul de mers Oradea-Arad), iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de poliție. În continuare se efectuează cercetări s.a.s.i. de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei”, anunță IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.