A fost inaugurat noul cămin cultural din Chesinţ. Ce a zis Ţolea despre Ioţcu (GALERIE FOTO)

A fost inaugurat noul cămin cultural din Chesinţ. Ce a zis Ţolea despre Ioţcu (GALERIE FOTO)

Administraţia locală din Zăbrani a inaugurat, vineri, noul cămin cultural din satul Chesinţ. Evenimentul a avut loc în prezenţa cetăţenilor din comună, care au venit cu mic, cu mare la inaugurare, alături de primarul Marian Toader, senatorul Constantin Traian Igaş, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad Adrian Ţolea şi fostul deputat Iustin Cionca.

Potrivit lui Marian Toader, după cinci ani de aşteptări, locuitorii din Chesinţ se pot lăuda cu un cămin cultural nou, la standarde europene – o investiţie care a costat peste un milion de lei.

„Cu bani proveniţi exclusiv de la Consiliul Judeţean şi Primăria Zăbrani, după dezbateri şi discuţii cu autorităţile judeţene, căminul cultural din Chesinţ a îmbrăcat o haină nouă. Mulţumim pentru sprijin Consiliului Judeţean şi sperăm să fim ajutaţi şi în celelalte proiecte pe care le avem pentru Chesinţ, în special introducerea apei şi a canalizării”, a declarat primarul Marian Toader.

De remarcat, că în discursul său Adrian Ţolea a amintit că investiţia de la Chesinţ i se datorează şi preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.