A fost SNOPITĂ ÎN BĂTAIE de iubitul ei. MOTIVUL BANAL de la care a pornit totul! (FOTO)

A fost SNOPITĂ ÎN BĂTAIE de iubitul ei. MOTIVUL BANAL de la care a pornit totul! (FOTO)

Certurile în cuplu sunt inerente, dar când se ajunge la violență, este clar că lucrurile scârțâie rău de tot și trebuie luate măsuri radicale.

Este cazul unui cuplu, care părea de nedespărțit, până într-o zi când fata, în vârstă de numai 17 ani a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei.

Sara Dudek din Liverpool îl cunoscuse pe Kane Case-Webb (în vârstă de 20 de ani) pe Facebook. Cei doi formau un cuplu frumos de mai bine de doi ani de zile și, deși, tânărul era posesiv cu iubita lui, cei doi păreau fericiți împreună. Foarte grijuliu și iubitor, dar în același timp gelos și paranoic, tânărul începuse în ultima vreme s-o învinuiască pe Sara că ar avea relații cu alți bărbați.

Într-o seară, după ce Kane a consumat mult alcool, și-a pierdut controlul și a luat-o la bătaie pe Sara, lăsând-o într-o baltă de sânge. Motivul altercației a fost unul banal. Fata a încercat să folosească telefonul mobil al iubitului ei, iar acesta și-a ieșit din minți.

„Nu aş fi crezut că este capabil de atâta violenţă. Am fost devastată, am crezut că vom rămâne toată viaţa împreună. Nu s-a întâmplat niciodată să fie agresiv cu mine până la acel moment. L-am rugat să îmi împrumute telefonul să sun o prietenă şi atunci s-a transformat”, a spus tânără.

ranita 1 ranita

Adolescenta a povestit poliţiștilor că a crezut că o să moară. Kane a lovit-o atât de puternic încât lentilele de contact i-au intrat adânc în ochi, cauzându-i răni. Ba mai mult, tânărul a muşcat-o de spate, smulgându-i o bucată de piele şi ţesut.

„Mi-a smuls o bucată de carne cu gura și scutura din cap ca și cum ar fi fost un câine. Furia lui era îngrozitoare!”, a povestit Sara traumatizată.

Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru o perioadă lungă de timp. A fost atât de traumatizată de ce i s-a întâmplat încât o lună de zile nu a putut merge la şcoală.

„L-am iubit foarte mult, însă acum îmi este teamă de el şi nu aş putea să îl mai privesc în ochi”, a declarat Sara.

Kane a fost găsit vinovat pentru agresiune şi condamnat la 7 ani de închisoare.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.