A fotografiat „Steaua de la Betleem”. Detaliul ÎNFRICOŞĂTOR ce apare în poză!

A fotografiat „Steaua de la Betleem”. Detaliul ÎNFRICOŞĂTOR ce apare în poză!

Fenomenul conjuncţiei planetelor Jupiter şi Venus, vizibil pe cerul nopţii în ultimele zile, a fost interpretat de multă lume ca fiind, de fapt, „Steaua de la Betleem” de acum 2000 de ani, care a prevestit Naşterea lui Iisus Christos.

Din acest motiv, nu puţini au fost cei care au imortalizat momentul, cu aparate foto sau video.

La fel a făcut şi un arădean, însă după ce s-a uitat pe fotografii a fost de-a dreptul şocat. În imagini, alături de cele două planete, se poate vedea o cruce întoarsă (vezi foto, jos!).

Potrivit specialiştilor, aceasta nu este decât o proiecţie a unui obiect aflat în spatele fotografului. Chiar dacă explicaţia este atât de simplă, apariţia crucii întoarse i-a dat fiori realizatorului fotografiilor!

  1. Doamne fereste!!

    Raspunde
  2. Se vede clar ca este o reflexie pe geam, voi nu vedeti ca are chenar, rama,

    Raspunde
  3. vine sfarsitul. apocalipsa e aproape. pocaiti-va!

    Raspunde
  4. =))))))))))))))))))))))))))))))) Si acum toti cei slabi de minte vor pune botu. Epic

    Raspunde
  5. Ma bucur ca am deslusit misterul celor doua stele vazute in ultimul timp.Chiar ma intrebam ce fenomen astrologic are loc in perioada asta.

    Raspunde
  6. Doamne, câți „bigoți“ penibili, pe lumea asta! Să tot trăiască nemuncind popii și toată gașca aferentă! Mai citiți încă o dată, oameni buni, manualul de fizică: de-a șaptea, de-a opta etc. Pe bune! E infantil să tot mai credem în „vedenii“ și „istorii biblice“ când…„vorbim“ pe net de două decenii cu oricine în orice colț din Lume(inclusiv cu cei… anti-știință!) și sunt mii de cazuri de… fertilizare în vitro(adică… știți voi, cu pogorârea duhului… adică anestezie-i zice acuma etc.)Pe bune!

    Raspunde
  7. E reflexia in geam a unui dulap suspendat. Se vad usile si manerele… stire de senzatie 😀 )))) Vai de capul vostru.

    Raspunde
  8. Cristian Dumitrescu 2 mai, 2016, 2:26 pm

    E o conjunctie banala intre doua planete Venus si Jupiter, adica o apropiere optica intre ele. Ele sunt bineinteles pe orbitele lor, dar din pozitia Pamantului pare ca sunt foarte apropiate Nu e prima data cand se intampla. Nu au nici o legatura cu steaua de la Bethleem de la nasterea lui Iisus.

    Raspunde
  9. Anda Lavanda, eşti pa !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.