A FURAT un laptop dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Arad și l-a vândut pe 30 DE LEI (VIDEO)

A FURAT un laptop dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Arad și l-a vândut pe 30 DE LEI (VIDEO)

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat miercuri, 25 Septembrie, în jurul orei 13.30, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la un furt dintr-un autoturism.

Proprietarul a parcat autoturismul pe o stradă din municipiul Arad, a intrat într-o societate comercială, iar la întoarcere a constatat lipsa laptopului pe  care îl avea depozitat pe bancheta din spate a autoturismului.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat de urgență la adresa indicată, iar în urma verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere, instalate pe un imobil din apropiere, autorul furtului a fost identificat. Jandarmii au plecat în căutarea persoanei suspecte care în scurt timp a fost depistată în apropierea unei piețe din municipiu. Acesta a declarat faptul că a vândut laptopul unei persoane necunoscute, în schimbul sumei de 30 de lei, informează IJJ Arad.

Pe numele bărbatului jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3000 de lei, nu a fost recuperat. În continuare organele de cercetare penală vor face cercetări în acest caz.

           

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.