A început școala, a început aglomerația: Trafic BLOCAT din centru până în Micălaca

A început școala, a început aglomerația: Trafic BLOCAT din centru până în Micălaca

În aceasta dimineță locuitorii cartierului Micălaca care doreau să ajungă în centru cu mașina s-au lovit de o coadă de mașini care se întindea din centru până în Micălaca.

O dată cu începerea noului an școlar și revenirea elevilor fizic la cursuri a reînceput aglomerația pe străzile din preajma unităților de învățământ.

Astăzi cine voia să ajungă în centru din Micălaca probabil și-a regretat puțin decizia, aglomerația din zona Colegiului Național „Moise Nicoară” unde părinții care își lăsa copii la școală este nevoită să oprească pe drum în fața unității deoarece nu există locuri de parcare și lucrările de reparație a drumului din zona filarmonicii au dus la crearea unui ambuteiaj care se întindea până în față la Penny în Micălaca.

  1. Asfaltul de pe strada Praporgescu a fost si este in continuare mizerabil ,plin de gropi , capace de canal denivelate , trebuie sa mergi cu grija pt. a le ocoli . Strada este o varianta buna pt. a mai decongestiona Podgoria . Situatia e la fel de ani de zile !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.