A fost prins în timp ce voia să iasă din țară conducând fără permis

A fost prins în timp ce voia să iasă din țară conducând fără permis

Un cetăţean român care a încercat să iasă din ţară la volanul unui autoturism folosind un permis de conducere fals a fost depistat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș.

În data de 28.06.2019, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, cetăţeanul român L.V., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Grecia”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.J.P.F Arad, Matei Filip-Ionuț.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

S-au efectuat cercetări în urma cărora s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.