A ÎNTORS UN AVION din drum din cauza modului de servire a aperitivului

A ÎNTORS UN AVION din drum din cauza modului de servire a aperitivului

Nemulţumită de modul cum a fost servită înainte de decolarea unui zbor New York – Seul, fiica patronului Korean Air a ordonat debarcarea şefului de cabină şi întoarcerea avionului la terminal.

Cho Hyun-ah, vicepreşedinta executivă a companiei sud-coreene conduse de familia sa, a cerut înlocuirea şefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, în timp ce avionul rula deja pe pistă. Ea s-a supărat deoarece a fost servită cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut şi care, pe deasupra, nu i-au fost aduse într-un bol, ci în ambalaj.

Cho a considerat că este vorba despre o nerespectare de către şeful de cabină a recomandărilor referitoare la serviciul general la bord şi, ca atare, despre o potenţială ameninţare la adresa securităţii celor 250 de pasageri.

Avionul a revenit la terminal pentru a-l debarca pe şeful de cabină, după care şi-a reluat decolarea şi a ajuns la destinaţie cu 11 minute întârziere.

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz. Oficiali din cadrul ministerului au precizat, sub protecţia anonimatului, că modul în care s-a comportat Cho Hyun-ah a fost unul „total nepotrivit”.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.