A intrat PE JUMĂTATE GOALĂ într-un magazin. Care a fost reacția celorlalți cumpărători! (FOTO)

A intrat PE JUMĂTATE GOALĂ într-un magazin. Care a fost reacția celorlalți cumpărători! (FOTO)

Surpriză mare pentru cei aflați la cumpărături într-un magazin de mobilă. O tânără a apărut pe jumătate goală la shopping, sub privirile pline de admirație ale bărbaților peste care a dat norocul.

Unul dintre cei aflați în magazin a scos imediat telefonul mobil și a pozat-o pe tânăra care nu purta nimic de la șolduri în jos, după care a postat imaginile pe conturile de socializare.

S-a întâmplat într-un magazin Ikea din China, la orele prânzului.

Mulți dintre cei care au văzut fotografiile și-au dat cu părerea spunând că situația nu este una întâmplătoare, ci un plan de marketing bine pus la punct de managerii magazinului.

Cei de la IKEA Asia au reacționat imediat spunând că nu este nici pe departe vorba despre o strategie mascată a magazinului și  au transmis că nu au nicio legătură cu situația fotografiată în magazinul lor.

Oficialii lanțului de mobilă au raportat incidentul la poliția locală, iar tânăra este acum căutată de polițiști.

În ceea ce-l privește pe cumpărătorul care a postat fotografiile pe Internet, acesta a făcut chiar și un comentariu plin de umor la adresa situației:„Acum vă înțeleg pe voi, locuitori ai Beijing-ului, de ce vă place atât de mult să veniți în acest magazin”, a precizat el.

 

IKEA

Naked1

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.