A lăsat un bacșiș URIAȘ pentru un sandwich, pe care, însă, nu și-a permis să-l plătească

A lăsat un bacșiș URIAȘ pentru un sandwich, pe care, însă, nu și-a permis să-l plătească

Un canadian a lăsat duminică seara un bacșiș de 99.000 de dolari pentru un simplu sandviș, pe care însă nu l-a putut plăti cu cartea de credit, iar în final a fost arestat de poliție. Devenit foarte generos datorită alcoolului, bărbatul a uimit o țară întreagă prin gestul său.

După ce a comandat un sandviș de 7 dolari, canadianul, în vârstă de 35 de ani, „a lăsat chelneriței un bacșiș de 98.932 de dolari (70.485 de euro)”, conform poliției. Dar când a vrut să achite nota cu cartea de credit, tranzacția nu a putut fi efectuată. „Din păcate pentru chelneriță (…) până la urmă nu a fost acordat niciun bacșiș”, au subliniat agenții de poliție.

Incidentul a avut loc la un bar din centrul orașului Barrie, situat la circa o sută de kilometri de Toronto, cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Canadianul buclucaș a fost dus de poliția locală într-o celulă pentru a-și reveni din beție și a fost depusă o plângere împotriva lui, după ce s-a constatat că se afla sub incidența unei decizii judiciare care îi interzicea consumul de alcool.

Foto: freegreatpicture.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.