A mers în SPATELE CURȚII și a descoperit un TUNEL. A intrat în el și a RĂMAS ȘOCAT de ceea ce a găsit acolo! (GALERIE FOTO)

A mers în SPATELE CURȚII și a descoperit un TUNEL. A intrat în el și a RĂMAS ȘOCAT de ceea ce a găsit acolo! (GALERIE FOTO)

Un bărbat și-a cumpărat o casă, fără însă, a ști că va deveni proprietarul unui loc mai puțin obișnuit. Abia se mutase în noua locuință, așa că a ieșit în spatele curții pentru a inspecta împrejurimile. A dat acolo peste o ușă care ducea într-un tunel. Curios, bărbatul a pătruns înăuntru și a rămas șocat de ceea ce avea să descopere.

Odată cu casa, noul proprietar intrase în posesia unui ditamai buncărul.

Se pare că fostul proprietar, Bruce Beach, mânat de ideea că omenirea va fi ștearsă de pe fața pământului de o bombă uriașă, își dedicase ani buni din viață pentru a face construcția respectivă.

Buncărul ridicat în orășelul canadian Horning’s Mills, undeva prin anii ’80, este dotat cu toate lucrurile necesare în caz că s-ar întâmpla o nenorocire. Are bucătărie proprie, cameră de comandă, capelă, cameră de decontaminare. Ba mai mult, gândindu-se că vine Apocalipsa, bătrânelul umpluse cămara cu tot felul conserve și produse cu termen de valabilitate mare.

conserve

bucatariebaie

Buncărul include și o antenă capabilă să transmită unde radio pe toată suprafața Americii de Nord.

Din păcate, Bruce s-a stins din viață, iar casa sa a intrat în posesia noului proprietar, care se gândește acum să transforme buncărul în loc de vizitare deschis publicului.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.