A mers să-i cumpere soției o MAȘINĂ SECOND HAND. Vânzătorii AU ÎNLEMNIT când au văzut CINE ESTE CUMPĂRĂTORUL! (FOTO)

A mers să-i cumpere soției o MAȘINĂ SECOND HAND. Vânzătorii AU ÎNLEMNIT când au văzut CINE ESTE CUMPĂRĂTORUL! (FOTO)

Un vânzător de maşini la mâna a doua a avut parte de surpriza vieţii sale, într-o după-amiază când se pregătea să plece acasă. Bărbatul s-a trezit cu un apel la reprezentanță din partea echipei de securitate a guvernului.

A crezut că este vorba despre o glumă a concurenței, însă, a doua zi s-a convins că într-adevăr fusese sunat de oamenii din echipa premierului britanic David Cameron.

Dealerul auto își are sediul în Minster Lovell, Oxfordshire și este specializat în vânzarea de „mașini de calitate second-hand la prețuri accesibile”. Patronului nu i-a venit să creadă când i-a trecut pragul însuși premierul Marii Britanii, David Cameron, care căuta o mașină pentru soția sa, Samantha.

După câteva zeci de minute, Cameron a ales un Nissan Micra albastru din 2004, pentru care a plătit 1.500 de lire.

Iain Harris, dealerul auto, a mărturisit că nu i-a acordat nicio reducere premierului, ba mai mult, că a făcut glume pe seama culorii pe care acesta a ales-o pentru mașina soției sale.

„Culoarea este potrivită. Sunteți norocos că nu este roșie”, i s-a adresat Harris premierului, care – se pare că – a gustat gluma.

„Nu i-am făcut nicio reducere. După ce a plecat mi-am spus: Tocmai i-am vândut o mașină primului-ministru. Wow! Cred că echipa sa de securitate s-a mirat că l-am tratat ca pe orice alt client”, a povestit Harris.

Proprietarul reprezentanţei a povestit presei engleze că experienţa i s-a părut una ireală şi a spus despre Cameron că este foarte prietenos şi „un tip modest”.

David Cameron, care este cu cinci ani mai mare decât soţia sa, a declarat într-un interviu acordat revistei Total Politics că a reușit s-o câștige pentru că avea mașină cu care o plimba.

cameron

Sursa: theguardian.com

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.