A MURIT după ce a fost SĂRUTAT PE GÂT de iubita sa. Părinții tânărului cer acum ca FATA să răspundă pentru fapta sa

A MURIT după ce a fost SĂRUTAT PE GÂT de iubita sa. Părinții tânărului cer acum ca FATA să răspundă pentru fapta sa

Un tânăr de 17 ani a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost sărutat pătimaș de iubita sa în zona gâtului. Fata i-a lăsat tânărului o vânătaie pe care nimeni nu a luat-o în seamă. Leziunea, însă, nu a fost una de suprafaţă, afectându-i o arteră, creându-se astfel un cheag de sânge care a ajuns până la creier.

Într-o seară, în timp ce lua cina cu familia sa în Mexico City, Julio Macias Gonzalez, a început să aibă convulsii. Medicii au fost chemați de urgență, dar nu au mai putut face nimic pentru el.

Familia tânărului o acuză acum pe iubita sa de 24 de ani de uciderea fiului lor. Fata a fugit, însă, şi nu este de găsit.

Acesta nu este un caz singular. În 2011, unei femei de 44 de ani din Noua Zeelandă i-a paralizat braţul stâng în urma unui atac creat de un cheag de sânge care a ajuns la inimă. Medicii au observat şi în acest caz o vânătaie în zona gâtului şi aşa au reuşit să descopere cauza paraliziei.

„Din câte ştiu eu, acesta este primul caz în care cineva ajunge la spital după ce a fost sărutat pe gât”, a declarat medicul Teddy Wu.

Astfel de săruturi pot face ca vasele de sânge să se spargă, iar zona să se învineţească şi să se inflameze. În aceste cazuri este recomandată folosirea unei comprese cu gheaţă sau cu apă rece.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.