A murit în brațele fetei! Tânăr decapitat pe un lac din Arad în timp ce se dădea cu skijet-ul

A murit în brațele fetei! Tânăr decapitat pe un lac din Arad în timp ce se dădea cu skijet-ul

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 29 de ani: A murit decapitat pe un lac din Zăbrani în timp ce se dădea cu skijet-ul.

Alături de el se afla o tânără de 22 de ani, care a fost rănită în urma coliziunii skijet-ului cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până la malul lacului.

Tânărul care a sfârșit atât de groaznic era din Dumbrăvița (județul Timiș) iar tânăra care se afla cu el pe skijet era din Timișoara.

„În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 16:50, poliţiştii oraşului Lipova au fost sesizaţi despre un incident, într-un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localităţii Zăbrani. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăviţa (Jud. Timiş), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timişoara, se deplasau cu un skijet pe suprafaţa lacului. În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

La fața locului acționează o echipă de scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„Pompierii militari arădeni intervin în aceste momente cu o autospecială care are în dotare o barcă de salvare și doi scafandri pentru căutarea unei părți din trupul persoanei decedate în urma incidentului din zona balastierei localității Zăbrani. În sprijinul pompierilor arădeni intervin și doi scafandri din cadrul ISU Timiș”, transmite ISU Arad.

  1. Nu a murit în brațele nicicum boilor. I-a zburat jumate din țeasta, era mort instantaneu. Tipa doar a căzut în apă

    Raspunde
    • Cred ca s-au referit la faptul ca fata il tinea pe skijet in timp ce s-a intamplat nenorocirea. Titlurile ziarelor sunt deseori fortate.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.