A PIERDUT CADAVRUL pe care îl transporta. Ce a făcut ȘOFERUL unei mașini de pompe funebre DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE!

A PIERDUT CADAVRUL pe care îl transporta. Ce a făcut ȘOFERUL unei mașini de pompe funebre DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE!
Panică într-un orășel din Italia, după ce s-a aflat că șoferul unei mașini de pompe funebre a pierdut cadavrul pe care îl transporta. Corpul neînsuflețit a dispărut cu tot cu mașina mortuară, spre disperarea polițiștilor care, timp de 24 de ore, nu au reușit să le dea de urmă.
Șoferul mașinii de pompe funebre, un tânăr de 25 de ani, fusese angajat să transporte corpul neînsuflețit al unei femei înapoi în țara sa natală, Polonia. După câteva sute de kilometri, șoferul a simțit nevoia de o pauză, așa încât a intrat într-un restaurant să mănânce. Potrivit martorilor, tânărul ar fi consumat și băuturi alcoolice, în timpul programului.
Când a ieşit din local, bărbatul nu a mai avut cu ce pleca la drum pentru că mașina mortuară „dispăruse” cu tot cu cosciugul din interiorul ei. Disperați, locuitorii din zonă au chemat poliția pentru a-l ajuta pe tânărul șofer, care într-un final s-a dovedit că era atât de beat încât nu şi-a amintit să le spună poliţiştilor unde parcase iniţial maşina.
Mai bine de 24 de ore au căutat poliţiştii maşina, pe care au găsit-o în cele din urmă lângă un râu, nicidecum lângă gară, aşa cum le povestise tânărul şofer, pe care l-au lăsat să-și continue drumul.

Acesta are de dat, acum, multe explicaţii superiorilor săi pentru faptele sale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.