A pierdut ULTIMUL TREN SPRE CASĂ, dar a întâlnit un OM AL STRĂZII care A AJUTAT-O! Ce a făcut pentru ea…

A pierdut ULTIMUL TREN SPRE CASĂ, dar a întâlnit un OM AL STRĂZII care A AJUTAT-O! Ce a făcut pentru ea…

După o noapte petrecută la băut cu prietenii în capitală, o tânără de 21 de ani a fost pusă într-o situație care părea fără rezolvare.

Nicole Sedgebeer nu şi-a dat seama când a trecut timpul şi în momentul în care a ajuns la gara Euston din Londra a aflat că ultimul tren spre casă plecase, iar următorul era abia a doua zi dimineaţă.

Nicole s-a îngrozit la gândul că o să se închidă gara, iar ea nu avea unde să stea peste noapte.

Din fericire pentru ea, un om al străzii, pe nume Mark, a văzut-o şi s-a oferit să o ajute. Sceptică la început, Nicole a acceptat în cele din urmă ajutorul cerșetorului.

Mark a condus-o pe tânără la o cafenea deschisă peste noapte şi a lăsat-o acolo, cu promisiunea că dimineaţa la ora 05:00 o să revină pentru a o duce la gară. Convinsă că nu avea să îl mai vadă vreodată pe omul străzii, Nicole şi-a luat la revedere de la el.

Surprinzător, însă, la ora 5 dimineaţa, Mark era în cafenea. El a condus-o pe Nicole până la gară şi a aşteptat până când trenul a plecat.

Înainte de-a pleca însă, Nicole şi-a făcut o poză cu Mark, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook pentru a le arăta oamenilor că nu toţi cerşetorii sunt răi.

Nicole-Sedgebeer-Facebook

„Când l-am întrebat de ce mă ajută, Mark mi-a răspuns că este de datoria unui tată de-a avea grijă ca fiica unui alt bărbat să ajungă în siguranță acasă”, a spus Nicole.

 

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.