A pierit ÎN FLOAREA VÂRSTEI… Accident MORTAL pe un drum din Arad. UPDATE: Ce spune Poliția

A pierit ÎN FLOAREA VÂRSTEI… Accident MORTAL pe un drum din Arad. UPDATE: Ce spune Poliția

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație care a avut loc în această seară pe un drum din județul Arad.

Evenimentul rutier s-a produs pe drumul dintre Sâmbăteni și Ghioroc.

„În această seară, în jurul orei 19, un echipaj descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit pe drumul ce face legătura dintre localitățile Sâmbăteni și Ghioroc la un accident rutier. În momentul sosirii echipajelor de intervenție la locul accidentului a fost găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile pe liniile de tramvai, în autoturism, pe locul șoferului fiind o victimă (bărbat) încarcerată și decedată”, informează George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Conform reprezentanților ISU Arad, victima este în vârstă de aproximativ 30 de ani.

UPDATE: Ce spune Poliția

„În această seară, pe D.J 708 C, în afara localității Ghioroc, a avut loc un accident rutier grav. În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 33 de ani, din localitatea Ghioroc, care conducea un autoturism pe D.J. 708C, din direcția Ghioroc spre Sâmbăteni, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma impactului bărbatul, care se afla singur în autoturism, a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.