A PREFERAT ÎNCHISOAREA, în loc SĂ SE ÎNTOARCĂ în țară!

A PREFERAT ÎNCHISOAREA, în loc SĂ SE ÎNTOARCĂ în țară!

Situația precară din România îi determină pe oameni să aleagă închisoarea, în loc să se întoarcă în țară.

O femeie din România a stat în arestul poliției din Malta 30 de zile după ce a fost prinsă în timp ce încerca să fure dintr-un magazin. Femeia a recunoscut că nu este la prima tentativă de acest gen.

Tita Budescu mersese în Malta pentru a-şi vedea nepotul care lucrează în construcții. În timp ce acesta era la muncă, femeia și-a făcut „de lucru” prin magazinele din zonă. Ea a fost prinsă, luni, în timp ce încerca să plece cu două tricouri dintr-un magazin Diesel din Sliema, fără să plătească pentru ele.

Nepotul femeii, care lucrează în construcţii, a plătit pentru bunurile furate şi s-a oferit să îi plătească și biletul de întoarcere în ţară, dar femeia a preferat să meargă la pușcărie. Ea a declarat în instanţă că nu are bani să se întoarcă în România.

„Nu vreau să văd oameni cerşind pe străzi. Dacă nu are bani să se întreţină, poate aştepta în închisoare până când îi este cumpărat biletul de întoarcere”, a declarat procurorul Consuelo Scerri Herrera, după ce nepotul româncei s-a oferit să achite costurile biletului de întoarcere în România.

„Dacă e capabilă să fure, ar trebui să fie capabilă şi să meargă la închisoare”, a adăugat procurorul.

În urma unui articol apărut în Times of Malta, la care este ataşată şi fotografia femeii, lumea se întreabă revoltată cum este posibil să susţină că nu are bani să se întreţină, câtă vreme preferă să cheltuie puţinul pe care îl are pe ţigări, nu pe mâncare.

arestata in malta

Avocatul româncei, Abigail Bugeja, a cerut Curţii clemență, reuşind să obţină pedeapsa minimă.

Foto: timesofmalta.com

  1. Fiti corecti. Este vb de o Ti GANCA hoata care a venit la nepotul ei care este tot hot. Fiind mai batrana a fost prinsa cu furaciunea!

    Raspunde
    • Nu ma!!! ar trebui sa munceasca toata lumea !!! Zici ca le dai tu de munca !!! Si sti u ca nepotasu e tot hot , numai sa judecati va place si vouo nu va face pielea 2 lei , prapaditilor

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.