A prezentat știrile CU SÂNII LA VEDERE. Iată cum a apărut la TV!

A prezentat știrile CU SÂNII LA VEDERE. Iată cum a apărut la TV!

Și-a dorit atât de mult postul de prezentatoare TV, încât a filmat cu sânii la vedere. Este vorba despre o tânără de 21 de ani, care nu a ezitat nicio clipă să-și scoată în evidență atuurile cu care a fost înzestrată de la natură.

Enki Bracaj, din Tirana (Albania) este studentă și în încercarea ei de a obține un loc de muncă la o televiziune, s-a înregistrat prezentând un jurnal de știri cu un decolteu mai mult decât generos.

Pentru că a vrut să iasă în evidență și-a luat pe ea doar un sacou descheiat și s-a înregistrat prezentând știrile ca o adevărată profesionistă.

„Eforturile” depuse de studentă au dat roade, pentru că directorii postului de televiziune au fost impresionați și au angajat-o imediat pe un post de conducere. Acum, Enki prezintă un program de știri internaționale.

„Am găsit o modalitate pentru a mă propulsa”, a declarat, senină, Enki. Tânăra studiază Relații Publice la o universitate locală și își explică decizia de a prezenta știrile în acest mod prin faptul că „nu e ușor să intri în lumea televiziunii”.

Enki Bracaj

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.