A prins un ȘARPE şi l-a pus într-o sticlă plină cu alcool. După 3 luni a desfăcut dopul. Ce S-A ÎNTÂMPLAT depășește orice IMAGINAȚIE!

A prins un ȘARPE şi l-a pus într-o sticlă plină cu alcool. După 3 luni a desfăcut dopul. Ce S-A ÎNTÂMPLAT depășește orice IMAGINAȚIE!

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a încercat să-și trateze boala de care suferea cu un leac băbesc.

Liu din Shuangcheng (provincia chineză Heilongjiang) suferea de ani buni de reumatism, o boală care îi dădea dureri articulare greu de suportat. Într-o bună zi, la sugestia unei prietene, a apelat la un leac băbesc, considerat un medicament puternic în medicina tradițională chineză.

Femeia a decis să prindă un șarpe și să-l pună la macerat într-o sticlă cu vin, obținând astfel ceea ce în medicina chineză se numește „shejiu”.

După 3 luni în care a ţinut șarpele la macerat, a deschis sticla pentru a folosi substanţa rezultată. Nu s-a gândit, însă, nicio clipă la ceea ce urma să i se întâmple. Se pare că şarpele nu murise şi, în momentul în care a simţit că dopul a fost înlăturat, a sărit şi a muşcat-o pe femeie de mână.

Liu a ajuns în stare gravă la spital însă, din fericire, doctorii au reuşit să extragă la timp veninul, iar acum este în afara oricărui pericol.

Femeia povestește acum amuzată că, înainte de a se vindeca de reumatism, era să moară din cauza mușcăturii de viperă.

 

 

Foto: shanghaiist.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.