A rămas BLOCATĂ ÎN LIFT și A CERUT AJUTOR pe Twitter. Răspunsul care A ȘOCAT-O!

A rămas BLOCATĂ ÎN LIFT și A CERUT AJUTOR pe Twitter. Răspunsul care A ȘOCAT-O!

O cunoscută scriitoare care se pregătea să decoleze de pe un aeroport din America a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită.

Amanda Carpenter (FOTO) a rămas blocată într-unul din lifturile de pe Baltimore-Washington International Airport, iar în disperare, femeia a postat pe Twitter un mesaj în care cerea ajutor.

Carpenter, care n-a mai putut ieși din lift, a sperat că vreunul dintre prietenii sau fanii ei va citi mesajul și îi va alerta autoritățile aeroportuare. Incidentul s-a întâmplat în luna februarie a acestui an.

1-22

Șapte luni mai târziu, scriitoarea a primit un răspuns din partea companiei.

„Ne pare rău să auzim asta. Mai ești blocată în lift?”, a întrebat un reprezentant al aeroportului, pe Twitter. Comentariul a primit peste o mie de aprecieri din partea utilizatorilor amuzați de situație.

Șocată, Amanda i-a informat că se confruntase cu această problemă în urmă cu șapte luni, iar între timp situația a fost rezolvată. Ulterior, compania i-a cerut scuze public motivând că cineva a redistribuit mesajul ei din februarie, astfel că a redevenit vizibil pe Twitter.

2016%2f09%2f09%2f59%2felevator-2de08

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.